shellac


CND® Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og man får derfor en helt almindelig lakering med geléens holdbare resultat. Produktet holder i ca. 14 dage uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker en helt kunstig negl. Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til de alle personer i alle aldre. Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle. Som et supplement under shellacen kan der ligges Brisa Lite smoothing gel. Brisa Lite giver ekstra styrke og kan, ved personer med sunde og stærke negle, forlænge holdbarheden fra 2 til 3 uger, og for personer med mere purøse negle kan Brisa Lite hjælpe til, at få Shellacen til at holde de 2 uger fuldt ud.

Det tager ca. 50 minutter for en Shellac-behandling incl. mini manicure, og du går hjem med 100% tørre og flotte negle.

Shellac indeholder hverken formaldehyd, formaldehyd resin, toluen eller dibutyl-phthalater. Shellac kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges oven på kunstige negle – både gele og akryl. Ud over det er det et super godt alternativ til sommertæer, hvor lakken bare holder.

Vi anbefaler at bruge Shellac SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for at Shellacen kan bibeholde sin shine og lange levetid.