massage

en travl og krævende hverdag opfordrer til, at du indimellem tager en time out. Ellers kan du ikke bevare dit overskud, og uanset om du har spændinger, eller bare sætter pris på en rigtig god massage, så får du en virkelig skøn behandling.

OBS: skulle du have et gavekort, på en behandling du ikke finder i vores menu, så ring venligst på 9841 0013

find comfort... classic aroma ryg eller kropsmassage


afslappende klassisk massage med lange rolige strøg og dybe cirkelbevægelser, hvor der bruges rene æteriske olier. Olierne trænger ind i kroppen og gør sin gavnlige virkning længe efter, massagen er afsluttet.


829 dkk / 70 min / book online hér

629 dkk / 45 min / book online hér

329 dkk / 20 min / book online hér

find peace... hotstone ryg eller kropsmassage


En sanserejse fra fjerne himmelstrøg. Find ro i sind og sjæl med denne fantastiske hot stone massage. Mærk, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og får selv den mørkeste dag til at klare op. En øjeblikkelig hjælpende hånd mod stress. Stenene er fra Maui, Hawaii, hvor de er velsignet af øens hellige mand, Kahunaen. En rendyrket nydelse.


829 dkk / 70 min / book online hér

629 dkk / 45 min / book online hér

find clarity... skulder, nakke, ansigt og hovedbundsmassage


Få klarhed i sindet og nyt liv til kroppen med denne kombinerede skulder-, nakke- og hovedbundsmassage. Du træder ind i en 3000 år gammel massagekunst, som inderne har nedarvet i generationer. Luk øjnene og glæd dig til at vågne op til reducerede spændinger og en klarere tankegang. En øjeblikkelig hjælpende hånd mod stress.


629 dkk / 45 min / book online hér

zoneterapi


Er du stresset eller oplever du symptomer på stress som problemer med at sove, tankemylder, uro, træthed eller udmattelse?

Mangler du glæde, energi og overskud til at være den du normalt er?
Med zoneterapi hjælper Maarie dig med at komme i balance og genfinde roen i krop og sjæl. Ved at styrke dit nervesystem kommer du med små skridt på sporet igen
Zoneterapien kræver ikke noget af dig, du skal blot lægge dig godt tilrette under det varme tæppe og nyde at der bliver taget godt hånd om dig.


495 dkk / 45 min / book online hér

zoneterapi med rygmassage


Afstressende zoneterapi og rygmassage der tilsammen får dig helt ned i gear og afhjælper stress og uro.

the smoothie massage


Vi starter med en skøn kropspeeling der nænsomt, men effektivt fjerner tør og trist hud. Derefter en skøn massage med lange rolige strøg på hele kroppen. Vi bruger rene æteriske olier, der trænger ind i kroppen og gør sin gavnlige virkning længe efter, massagen er afsluttet. Lutter zen-følelse fra top til tå.


675 dkk / 60 min / book online hér

mellow mama


Til den kommende mor. Brug ventetiden til at forkæle dig selv og forberede din krop til at byde velkommen til det nye liv. Vi har sammensat den ultimative oplevelse for gravide, der minder huden om dens styrke og elasticitet. Massagebriksen er klar til din flotte mave. Vi benytter rene produkter fra Ren Lykke, som er lavet til at passe på huden både før under og efter graviditet.

OBS! Hvis du er over uge 35 i din graviditet, vil vi meget gerne høre fra dig, inden du kommer til din behandling, da vi skal sikre os, at det er den rette behandling for dig.


1100 dkk / 90 min / book online hér

mom to be


Lidt godt for din gravide krop. Den lette ansigtspleje og fodmassage får dig til at stråle endnu mere og gør dig og din krop klar til dit livs opgave. Så tag en lille mig-pause, mens du stadig har tid til det.


629 dkk / 50 min / book online hér