360° wellness

gudebehandlinger med wow factor. Disse forkælelsespakker er definitionen på afslapning og den direkte vej til indre ro og ydre skønhed. Mærk, hvordan dine sanser bliver født på ny med bade, dufte og berøringer, så du kan drømme dig væk.

OBS: skulle du have et gavekort, på en behandling du ikke finder i vores menu, så ring venligst på 9841 0013

NY just the two of us


Trænger du og din kæreste til lidt fortryllende partid? Skal din veninde have en særlig overraskelse? Eller fortjener din mor en pause fra hverdagen? Slap af, mens de eventyrlige behandlinger vil booste jeres krop og sind med nyt overskud og energi. Føl, hvordan I slapper af og nyder hver eneste millimeters forkælelse. I får først en hot stone massage, massagen efterfølges af fodmassage og en kærlig ansigtsbehandling krydret med en hovedbundsmassage, som virkelig sætter prikken over i´et. Fabelagtigt – og meget vanedannende.


1295 dkk pr. pers / 110 min / book online hér

NY must have


Behandlingen der giver din krop englevinger. Du starter med en stimulerende tørbørstning, kombineret med at din krop bliver svøbt i den fineste kropsserum. Herefter følger en omgang hotstone massage der får din myoser til at smelte væk. Så er tiden kommet til en sublim ansigtspleje, der giver glød i kinderne. Med andre ord en symfoni af forkælelse, der kan få alle dagens bekymringer til at smelte væk.


1395 dkk pr. pers / 110 min / book online hér

senses


Det bedste fra alle verdener. Med senses står én behandler klar til at give jer begge to ansigtspleje med en cocktail bestående af blide bevægelser og effektive produkter, der imødekommer hudens behov, skuldre – og nakkemassage og fodmassage i én og samme behandling


625 dkk pr. pers / 90 min / book online hér