ansigt

Ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en vigtig historie om dig, dine følelser og dit liv.

Smilehullerne, glimtet i øjet, den særlige skønhedsplet. Så glem ikke at pleje huden og som ved alle andre behandlinger kræver det en fælles indsats at forbedre huden. Derfor anbefaler vi også at du som minimum passer din hud hjemme med et renseprodukt, en serum og creme. Vi hjælper dig med at sammensætter de rigtige produkter og vejleder dig i hvordan du bruger disse.

OBS: skulle du have et gavekort, på en behandling du ikke finder i vores menu, så ring venligst på 9841 0013

sublime


Vores SUBLIME ansigts behandling er til dig der ønsker en professionel behandling til din hud, hvor der er fokus på at se resultater nu og her, samtidig med at du vil føle nydelse og velvære udover det sædvandlige. 

I SUBLIME arbejder vi med eksklusive produkter fra Biologique Recherche, Environ og IT Pharma og kombinerer dem med løftende og dybdegående massageteknikker, samt teknologi i form af bl.a. mikrostrøm, ultralyd, micro needling, gua sha og cupping. 

Du vælger tiden og sammen med vores nærværende og kompetente behandlere sammensætter vi en behandling, der er målrettet til lige præcis dig, din hud og dens behov. 


      995 dkk / 55 min / book online hér 

   1150 dkk / 70 min / book online hér.  

   1395 dkk / 90 min / book online hér

1795 dkk / 120 min / book online hér

signature


Vores SIGNATURE ansigtsbehandling er en skræddersyet behandling, hvor der er fokus på velvære, afslapning og fornyelse af glød og udstråling i huden. 

I SIGNATURE arbejder vi med fantastiske produkter fra bl.a. Karmameju, Spa Find og Ren Lykke, hvor vi med langsomme og nærværende massagestrøg vil give din hud nyt liv og dine tanker en lille pause. 

Du vælger tiden, og sammen med din behandler vil vi finde frem til hvilke produkter, der er de rigtige for dig og ikke mindst din hud. 


      539 dkk / 45 min / book online hér 

      679 dkk / 60 min / book online hér.  

      825 dkk / 75 min / book online hér

rudolph care acai organic facial care


Rudolph Care signaturbehandling vandt titlen som årets bedste skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award.
Det er en absolut luksus holistisk, omsorgsfuld og nærværende ansigtsbehandling, hvor hele kroppen, og huden bliver behandlet via ansigtet. De certificerede økologiske naturolier og cremer fra Rudolph Care, er helt fri for skadelig kemi. De vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst. Behandlingen vil føles for dig som én lang og dybdegående afspændende massage af ansigt, hals, bryst, nakke, hovedbund, arme og fødder. Dette er virkelig en luksus behandling ud over det sædvanlige.

Vi er certificerede Rudolph Care behandlere og har gennemført et træningsforløb hvor vi har fået indsigt i de unikke metoder og teknikker bag behandlingen.

1100 dkk / 90 min / book online hérOBS! har du et gavekort på en ansigtsbehandling, du ikke finder her på siden, så kontakt os gerne, da det skyldes ændring i vores ansigtsbehandlings menu.