ansigt

Ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en vigtig historie om dig, dine følelser og dit liv. Smilehullerne, glimtet i øjet, den særlige skønhedsplet. Så glem ikke at pleje huden og som ved alle andre behandlinger kræver det en fælles indsats at forbedre huden. Derfor anbefaler vi også at du som minimum passer din hud hjemme med et renseprodukt, en serum og creme. Vi hjælper dig med at sammensætter de rigtige produkter og vejleder dig i hvordan du bruger disse.

d-luxe


Luksus du vil elske og som er en super forkælende behandling. Nyd en let rygmassage, inden vi får dit ansigt til at stråle på ny. Denne overlegne behandling kombinerer beroligende aktive og unikke produkter og teknikker og for hvert strøg vil du mærke, hvordan hverdagens stress forvandler sig til balance og ahhhhh-følelse.

999 dkk / 100 min / book online hér


rudolph care acai organic facial care


Rudolph Care signaturbehandling vandt titlen som årets bedste skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award.
Det er en absolut luksus holistisk, omsorgsfuld og nærværende ansigtsbehandling, hvor hele kroppen, og huden bliver behandlet via ansigtet. De certificerede økologiske naturolier og cremer fra Rudolph Care, er helt fri for skadelig kemi. De vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst. Behandlingen vil føles for dig som én lang og dybdegående afspændende massage af ansigt, hals, bryst, nakke, hovedbund, arme og fødder. Dette er virkelig en luksus behandling ud over det sædvanlige.

Vi er certificerede Rudolph Care behandlere og har gennemført et træningsforløb hvor vi har fået indsigt i de unikke metoder og teknikker bag behandlingen.

1100 dkk / 90 min / book online hér


micro needling


Professionel klinisk behandling. Med denne professionelle og meget dybdegående kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning af huden efterfulgt af en accellereret genopbygning. Micro-needling er suverænt både forebyggende og som behandling af rynker, og virker overfor ar, synlige porer, hyperpigmentering, manglende glød og solskader hvor huden skal styrkes, og er særdeles effektivt til uren hud.

1195 dkk / 60 min / book online hér


biologique recherche


Med biologique recherche er vi i stand til at udfører eksklusive, koncentrerede og avancerede ansigtsbehandlinger, der med aktive profesionelle produkter og dybdegående massageteknikker, efterlader huden med fornyet glød og et resultat der kan ses i flere dage, efter kun en behandling.

Du har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige behandlinger:

 

biologique recherche 60 min


Denne behandling bliver skræddersyet efter din huds behov på dagen. Du vil med denne koncentrerede behandling opleve at din hud får en fornyet glød og du vil se synlige resultater efter blot 1 gang.
Din hud bliver gennemanalyseret, og behandlet med boostende produkter, som giver unikke resultater.


995 dkk / 60 min / book online hér

biologique recherche 90 min


Denne behandling er til dig, som øsnker lidt mere ud over det sædvanlige. En avanceret behandling der bliver skræddersyet efter dig og dine behov. Vi dobbelt booster din hud, med profesionelle og meget aktive produkter, som efterlader din hud med fornyet liv og vitalitet.
Med 90 minutters ansigtsbehandling, får du resultater som kan ses i flere dage efter.


1295 dkk / 90 min / book online hér

biologique recherche 120 min


Denne behandling er den ultimative luksus indenfor Biologique Recherche. Vi kan med denne eksklusive behandling arbejde meget koncentreret og aktivt med at booste din hud, med både fugt, dybdegående peeling og anti-age.
Med 120 minutters behandling, får du de mest ekslusive resultater, som kan ses i flere dage. Din hud vil få en smuk ny glød og du vil føle at hele kroppen bliver afspændt. Denne behandling er til dig som ikke vil gå på kompromis, og som ikke ønsker at spare på noget.


1595 dkk / 120 min / book online hér

supreme


Til dig der ønsker lidt ud over det sædvanlige og hvor der er tid til både pleje og få masseret huden. Der vil være ekstra fokus på halsen og de delikate øjenomgivelser, der har den mest sårbare og sarte hud. Resultatet er ikke til at tage fejl af: en glad hud, der stråler af synlige resultater og total velvære.


799 dkk / 75 min / book online hér

signature


Denne basis behandling rammer lige i hjertet af din huds behov og hvor vi fokuserer på de primære opgaver, der kunne være med din hud. Det vil typisk være grundig dybderens eller en fugtgivende behandling. Signature er en meget individuel behandling, hvor vi varierer i valg af produkter og behandlingsteknikker.


629 dkk / 50 min / book online hér

environ cool peel


En avanceret og eksklusiv cool peeling (frugtsyre) behandling baseret på det Sydafrikanske hudplejemærke Environ. Den henvender sig til alle hudtyper, men er specielt egnet til dig med specifikke hudproblematikker såsom solskader, ar, rosacea, pigmentforandringer eller rynker der skal mindskes.
Anbefales som kurfoløb, da det har stor effekt. Ved kurforløb på 3 behandlinger med 7-10 dages mellemrum får du 3. behandling -50%.
Behandlingen udføres udenlukkende hos autoriserede kosmetologer og hudlæger.


819 dkk / 60 min / book online hér

quick-fix


Til dig, der blot ønsker en enkel og kortere, men effektiv dybderensende behandling. God til teenagere, som skal hjælpes i gang. Kan også tilbydes på ryg eller bryst.


479 dkk / 40 min / book online hér