ansigt

ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en vigtig historie om dig, dine følelser og dit liv. Smilehullerne, glimtet i øjet, den særlige skønhedsplet. Så glem ikke at pleje huden.

d-luxe


Luksus du vil elske og som er en super forkælende behandling. Nyd en let rygmassage, inden vi får dit ansigt til at stråle på ny. Denne overlegne behandling kombinerer beroligende aktive og unikke produkter og teknikker og for hvert strøg vil du mærke, hvordan hverdagens stress forvandler sig til balance og ahhhhh-følelse.


995 dkk / 100 min / book online hér

rudolph care acai organic facial care


Rudolph Care signaturbehandling vandt titlen som årets bedste skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award i 2014. Det er en absolut luksus holistisk ansigtsbehandling, hvor hele kroppen, organer, og huden bliver behandlet via ansigtet. For dig føles det som 90 minutters ren ansigtsmassage, hvor huden bliver fuldstændig gennemarbejdet.
Vi er certificerede Rudolph Care behandlere og har gennemført et træningsforløb hvor vi har fået indsigt i de unikke metoder og teknikker bag behandlingen.


995 dkk / 90 min / book online hér

supreme


Til dig der ønsker lidt ud over det sædvanlige og hvor der er tid til både pleje og få masseret huden. Der vil være ekstra fokus på halsen og de delikate øjenomgivelser, der har den mest sårbare og sarte hud. Resultatet er ikke til at tage fejl af: en glad hud, der stråler af synlige resultater og total velvære.


795 dkk / 75 min / book online hér

signature


Denne basis behandling rammer lige i hjertet af din huds behov og hvor vi fokuserer på de primære opgaver, der kunne være med din hud. Det vil typisk være grundig dybderens eller en fugtgivende behandling. Signature er en meget individuel behandling, hvor vi varierer i valg af produkter og behandlingsteknikker.


595 dkk / 50 min / book online hér

environ cool peel


En eksklusiv peeling behandling baseret på det Sydafrikanske hudplejemærke Environ. Den henvender sig til alle hudtyper, men er specielt egnet til dig med specifikke hudproblematikker såsom solskader, ar eller rynker der skal mindskes.


799 dkk / 60 min / book online hér

silk peel


Behandlingen er en dobbeltvirkende behandling, hvor huden slibes med et diamanthoved med varierende slibestyrke, og samtidig boostes med et serum, som er tilpasset hudens behov. Denne behandling er effektiv, hvis du har ujævn, trist eller slap hud, eller hvis huden bare trænger til et boost og du kan se resultat allerede efter første behandling.


675 dkk / 45 min / book online hér

quick-fix


Til dig, der blot ønsker en enkel og kortere, men effektiv dybderensende behandling. God til teenagere, som skal hjælpes i gang. Kan også tilbydes på ryg eller bryst.


475 dkk / 40 min / book online hér