NYHED micro-needling


vores hidtil mest dybdegående behandling, som ikke kan sammenlignes med andre behandlinger. med denne professionelle og meget dybdegående kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning af huden efterfulgt af en accellereret genopbygning.


Til dig der trænger til et ”lift” og vil sikre, at hudens mest basale behov bliver opfyldt. Produkterne baner vejen til fantastiske resultater, der giver langvarige forsvar mod dagligdagens skadelige påvirkninger af huden. Under behandlingen bruges en elektrisk Dermapen, hvorved der laves tusindvis af mikroskopiske huller i huden. Hvert af disse huller virker som et center for hudfornyelse. Der transporteres samtidig forskellige aktive ampuller ned i hudens dybere lag.


Vi arbejder på at skabe fylde og fasthed, fjerne pigmentering, rødme, ar, linier, grove porer og akne m. m. Med enestående hudstimulerende og plejende effekt henvender behandlingen sig til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Micro-needling er suverænt både forebyggende og som behandling af rynker, og virker overfor ar, strækmærker og solskader hvor huden skal styrkes, og er særdeles effektivt til uren hud.

en uovertruffen behandling af

– rynker og linier
– manglende glød
– opstramning af huden
– ar og akne ar
– akne og uren hud
– grove og store porer
– pigmentforandringer
– solskadet hud
– rygerhud
– sart og sensibel hud
– rosacea

behandling


– hudanalyse og en snak om formålet med behandlingen
– huden renses omhyggeligt
– mild exfoliering
– skræddersyet cocktail sammensat af koncentrede medicinske ampuller
– micro-needling session, nåleantal og længde justeres ud fra din huds behov
– kølende, fugtgivende og beroligende sheet-maske samt let massage med Cryo-sticks
– opstrammende øjenpleje indsluses med micromassage pen
– afsluttende K-vitamin creme der sikrer hurtig helingsproces

 

efter behandling


huden vil måske være rød efter behandlingen og der må IKKE bruges makeup den første time efter behandlingen. Mineral makeup må dog bruges efter en time, dog ikke flydende produkter. Vi anbefaler at de efterfølgende 2 uger skal huden beskyttes med en god creme med solbeskyttelse.

resultatet


resultatet ses gradvist i løbet af de følgende uger, og det anbefales at gennemgå et forløb på 3 til 6 behandlinger med 14 dages interval, afhængig af alder, hudtype og hvad der behandles for. Specielt arret og solskadet hud kræver flere behandlinger. For at få optimal effekt af behandlingerne, skal du i forbindelse med klinikbehandlingerne gerne vedligeholde din hud med et hjemmekit.