meso terapi


vores hidtil mest dybdegående behandling, som ikke kan sammenlignes med andre behandlinger. med denne professionelle og meget dybdegående kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning af huden efterfulgt af en accellereret genopbygning.


Til dig der trænger til et ”lift” og vil sikre, at hudens mest basale behov bliver opfyldt. Produkterne baner vejen til fantastiske resultater, der giver langvarige forsvar mod dagligdagens skadelige påvirkninger af huden. Under behandlingen rulles huden med en Meso Roller og en elektrisk Meso pen, hvorved der laves tusindvis af mikroskopiske huller i huden. Hvert af disse huller virker som et center for hudfornyelse. Der transporteres samtidig forskellige aktive cosmeceuticals ned i hudens dybere lag.


Vi arbejder på at skabe fylde og fasthed, fjerne pigmentering, rødme, ar, linier, grove porer og akne m. m. Med enestående hudstimulerende og plejende effekt henvender behandlingen sig til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Mesoterapi er suverænt både forebyggende og som behandling af rynker, og virker overfor ar, strækmærker og solskader hvor huden skal styrkes, og er særdeles effektivt til uren hud.

en uovertruffen behandling af

– rynker og linier
– opstramning af huden – anti-aging
– ar og akne ar
– akne/uren hud (aktiv akne)
– grove og store porer
– pigmentforandringer
– solskadet hud
– rygerhud
– sart og sensibel hud (rosacea)

behandling


når huden er bedøvet, renses den omhyggeligt med desinficerende renseprodukter, der sikrer at huden er fri for urenheder, der kan give infektioner. Behandlingen påbegyndes, og de aktive cosmeceuticals påføres huden. Meso Rolleren føres omhyggeligt over det ønskede område i flere retninger (horisontalt, vertikalt og diagonalt), og der skabes tusindevis af mikroskopiske huller i huden. Hullerne er 0,1 mm. i diameter og varierer fra 0,75 mm. til 1,5 mm. i dybden, alt efter hvad du ønsker at opnå ved behandlingen. Hvis det drejer sig om dybe ar, eller områder hvor det ikke er muligt at bruge rullen, anvendes en elektrisk Meso pen. Man vil typisk se en meget beskeden blødning i små fine punkter. Blødningerne er vigtige for at få helningsprocessen i gang. Umiddelbart efter at området er rullet, renses huden med saltvand. En lækker hyaluronsyre maske påføres, som vil køle, berolige og fugte huden i dybden. Behandlingen afsluttes med, at Serum8 påføres i et tyndt jævnt lag efterfulgt af en specialcreme. Specialcremen er inkluderet i prisen og skal bruges hver anden time de første 4-8 timer efter behandlingen.

 

efter behandling


huden vil være rød efter behandlingen og der må IKKE bruges makeup den første time efter behandlingen. Mineral makeup må dog bruges efter en time, dog ikke flydende produkter. De fleste vil kunne gå på arbejde allerede samme dag eller dagen efter. Der vil ikke være sår eller anden skade på huden. De efterfølgende 2 uger skal huden beskyttes med en god creme med minimum solbeskyttelsesfaktor

resultatet


resultatet ses gradvist i løbet af de følgende 4 til 6 uger, og det anbefales at gennemgå et forløb på 3 til 6 behandlinger med 14 dages interval, afhængig af alder, hudtype og hvad der behandles for. Specielt arret og solskadet hud kræver flere behandlinger. For at få optimal effekt af behandlingerne, skal du i forbindelse med klinikbehandlingerne vedligeholde din hud med et hjemmekit. Vi anbefaler, at du enten starter op med kittet 3-4 uger inden din første kliniske behandling eller du følger op på din kliniske behandling ved at bruge hjemmekittet efterfølgende.