spa menu

få en spa-oplevelse lige efter dit hoved og humør. Hos os kan du selv komponere din favorit-menu af velvære og nydelse – enten ved at opgradere din yndlingsbehandling med lidt ekstra nydelse eller ved selv at sammensætte forskellige typer af behandlinger.

1 step

395 dkk / 30 min / book online hér

2 step

650 dkk / 50 min / book online hér

3 step

850 dkk / 75 min / book online hér

4 step

995 dkk / 90 min / book online hér

5 step

1195 dkk / 110 min / book online hér

6 step

1295 dkk / 125 min / book online hér


flawless facial


let ansigtspleje der imødekommer hudens behov. Ansigtspleje med en cocktail bestående af blide bevægelser og effektive produkter, der imødekommer hudens behov og giver dig en god, naturlig glød i kinderne. Huden er kroppens største organ og din bedste ven. Særligt din hud i ansigtet møder mange forhindringer hver dag. Den passer på dig og din krop, så pas godt på den.

1 step

395 dkk / 30 min / book online hér

2 step

650 dkk / 60 min / book online hér


happy feet


forrygende luksus fodmassage der vækker fødderne til live igen. Vi kaster nyt liv over dem, så de uden problemer kan bære dig videre igennem hverdagen. Fødderne er bogstavelig talt vores faste ståsted gennem hele livet. Derfor er det vigtigt, at holde fødderne sunde. Lad os forkæle dine fødder med en oplevelse de fortjener.

3 step

850 dkk / 75 min / book online hér

4 step

995 dkk / 90 min / book online hér


body wrap


din krop vil blive svøbt ind i det fineste fugtgivende ler. Tænk at få hele kroppen fra top til tå, indhyllet i den fineste ler fra verdens laveste punkt, Det Døde Hav. Leret indeholder 21 essentielle og unikke mineraler der har en yders gavnlig virkning på hele dit system. Du vil blive både fugtet og udrenset på samme tid, samtidig med at du bare læner dig tilbage og slapper af.

5 step

1195 dkk / 110 min / book online hér

hot massage


myosesmeltende og metalt beroligende rygmassage med varme, silkeglatte lavasten, der letter dig for hverdagens stress og jag. De varme sten stimulere kredsløbet, cellernes funktioner, stofskiftet og gendannelsen af væv. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

 

body booster


kropspeeling der nænsomt fjerner tør og trist hud. Som at vågne op nyforelsket igen. Kropspeeling, der fjerner tør og trist hud på en effektiv og nænsom måde, så du igen kan møde verden med et stort smil. Få peelet hele din krop med en lækker kropspeeling blandet med nærende olier. Her vil du opleve hvordan din krop forkæles på alle planer – og den vil være dig evigt taknemmelig.