360° wellness

gudebehandlinger med wow factor. Disse forkælelsespakker er definitionen på afslapning og den direkte vej til indre ro og ydre skønhed. Mærk, hvordan dine sanser bliver født på ny med bade, dufte og berøringer, så du kan drømme dig væk.

just the two of us


Trænger du og din kæreste til lidt fortryllende partid? Skal din veninde have en særlig overraskelse? Eller fortjener din mor en pause fra hverdagen? Slap af, mens de eventyrlige behandlinger vil booste jeres krop og sind med nyt overskud og energi. Føl, hvordan I slapper af og nyder hver eneste millimeters forkælelse. I får først en hot stone rygmassage, massagen efterfølges af fodmassage og en kærlig ansigtsbehandling krydret med en hovedbundsmassage, som virkelig sætter prikken over i´et. Finalen sker med et aroma bad, hvor I kan tage en time-out fra en stresset hverdag. Fabelagtigt – og meget vanedannende.


1295 dkk pr. pers / 120 min / book online hér

must have


Behandlingen der giver din krop englevinger. Du starter med en omgang hot stone massage, der får myoserne til at smelte væk. En stimulerende kropspeeling følger efter og vinker farvel til tør og tris hud. Lad nu din krop blive svøbt i det fineste ler, når den fugtgivende kropsindpakning tager over. Så er tiden kommet til en sublim ansigtspleje, der giver glød i kinderne og til sidst afrundes  med et varmt aroma bad. Med andre ord en symfoni af forkælelse, der kan få alle dagens bekymringer til at smelte væk. Vi garanterer ikke, at du kan svæve herfra, men det er tæt på.


1395 dkk pr. pers / 120 min / book online hér

senses


Det bedste fra alle verdener. Med senses står én behandler klar til at give jer begge to ansigtspleje med en cocktail bestående af blide bevægelser og effektive produkter, der imødekommer hudens behov, skuldre – og nakkemassage og fodmassage i én og samme behandling


595 dkk pr. pers / 90 min / book online hér

champagne bad


Oplevelse der kan deles med “that special one”. Et varmt og velduftende aromabad er en vidunderlig måde at slappe af på. Især hvis oplevelsen deles med ”that special one”. Bare lad kroppen blive varm og blød, mens I lader tankerne slippe den grå hverdag. Hertil nyder I boblende forfriskning i selskab med små lækkerier.


795 dkk for 2 / 30 min / book online hér